Prijavi se na program putem kojeg možeš razviti svoju poduzetničku ideju

 1. Home
 2. Uncategorized
 3. Article detail
Prijavi se na program putem kojeg možeš razviti svoju poduzetničku ideju

Razvojna agencija SIMORA u sklopu projekta Razvoj prekogranične mreže kreativnih industrija-CREATIVE@CBC poziva sve zainteresirane da se prijave na ko-kreacijski program, odnosno program razvoja poduzetničkih ideja.

Program je namijenjen svima onima u području tradicionalnih i kulturnih i kreativnih industrija koji imaju poduzetničku ideju, žele razviti novi proizvod ili uslugu, ili pokrenuti vlastiti posao, a nemaju dovoljno znanja, iskustva ili tehničkih kapaciteta za razvoj ideje ili poslovanja.

Odabrani polaznici će u okviru programa pohađati stručne seminare iz sljedećih područja:

 • Business model canvas – platno poslovnog modela
 • Marketing
 • Financijsko planiranje
 • Intelektualno vlasništvo
 • Prezentacijske vještine

Program će ukupno trajati 6 dana – 2 dana predavanja na temu Marketing & Business model canvas, 2 dana financijsko planiranje, 2 dana Intelektualno vlasništvo i prezentacijske vještine. Po završetku programa, mentori će polaznicima biti na raspolaganju za sva dodatna pitanja, savjete i dodatnu stručnu podršku. Polaznicima će također na raspolaganju biti oprema i prostor kreativnog centra u Novskoj. Po završetku programa, polaznici će imati pripremljene poslovne koncepte spremne za izlazak na tržište i komercijalnu upotrebu. Također, po završetku programa odabrat će se 3 najbolje ideje koje će biti prezentirane na završnoj konferenciji koja će se održati u Prijedoru u periodu između 4-5/2022.

Prijaviti se mogu:

Pojedinci / timovi / start up-ovi / freelanceri / obrti / mali poduzetnici u području tradicionalnih i kulturnih i kreativnih industrija koji:

 • posjeduju poslovnu ideju, ali nisu sigurni kako bi ju realizirali?
 • posjeduju proizvod ili uslugu, ali im nedostaje znanja i vještina za daljnji plasman na tržište
 • posjeduju proizvod ili uslugu, ali nemaju tehničke kapacitete za realizaciju
 • pripadaju tradicionalnoj industriji i žele unaprijediti svoje poslovanje kroz suradnju s pripadnicima kulturne i kreativne industrije

Predviđeno trajanje programa je u periodu od kraja 11/2021 do 2/2022.

Rok za prijavu na program je 25.11.2021. godine do 14:00 sati. U slučaju velikog broja prijava, s kandidatima će biti obavljeni intervjui, o čemu će biti obaviješteni najkasnije 3 dana nakon isteka roka za prijavu.

Prijaviti se možete putem linka. 

(prikupljene podatke koristit ćemo isključivo za potrebe projekta)

Projekt „CREATIVE@CBC“ provodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, zajedno s partnerskim organizacijama, Asocijacijom za demokratski prosperitet – Zid iz Podgorice i Razvojnom agencijom Sisačko-Moslavačke županije SI-MO-RA. Glavni cilj projekta je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj kreativne industrije i međusektorsko povezivanje s IT, kulturnim i tradicionalnim industrijama. Projekt CREATIVE@CBC je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

CreativeCBC

Author Since: June 17, 2021

Leave Your Comment