Murcia 2021: otvoren poziv za male i srednje poduzetnike u EU

  1. Home
  2. Funding opportunities
  3. Global calls, funds, competitions
  4. Article detail
Murcia 2021: otvoren poziv za male i srednje poduzetnike u EU

Jedna od članica EURADA-e, INFO Murcia, u okviru projekta inDemand, raspisala je otvoreni poziv s ciljem podrške najviše 40 malih i srednjih poduzeća (MSP) koja ispunjavaju 14 tehnoloških izazova vezanih uz poslovne inovacije, digitalizaciju i potrebe odgovora na Covid-19. Izazovi su dostupni na: https://drive.google.com/file/d/1ExcDrcWtZrjpbz7n8i6Q9ifc5yGlfu4r/view

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava za ovaj otvoreni poziv iznosi 60 % svih prihvatljivih troškova uz maksimalni iznos od 10.000,00 € po MSP-u. Bespovratna sredstva u potpunosti se financiraju iz programa Horizon 2020 i nisu kompatibilna s bilo kojom drugom javnom pomoći.

Projekt InDemand-RCT ima za ciljeve stvaranje učinkovitosti inovativnog modela podrške za mala i srednja poduzeća temeljenog na inovacijama, kao i usklađivanje svog modela poslovne suradnje i podrške s odgovorima malih i srednjih poduzeća na navedene potrebe te omogućavanje malim i srednjim poduzećima da uspješno razviju digitalna rješenja i istovremeno ih implementiraju.

Mala i srednja poduzeća bilo koje države članice EU-a ili pridružene zemlje H2020 imaju pravo prijaviti se za pružanje digitalnih rješenja za te izazove. Mala i srednja poduzeća koja će biti prihvaćena, bit će nasumično ubačena u jednu od dvije radne skupine prema nekom od izazova.

Prijave se podnose do 20. studenog 2021. do 17:00 sati.

Sve informacije i dokumentacija dostupni su na: LINK

CreativeCBC

Author Since: June 17, 2021

Leave Your Comment